Uniikit ideat kesähäihin

Uniikit ideat kesähäihin

Ihana isoskoni ideoi upeita kesähäät ideoita, nyt pääsen jakamaan ne teille !

  1. Silhuetti leikkaus tai karikatyyri piirrokset hääparista. Silhuetti kuva sopii hyvin kutsukortteihin ja hauskat karikatyyri hahmot voi laittaa vaikkapa hääpeli alustojen taakse. Etenkin silhuetti on klassinen ja kaunis!

2. Uusi ” hääpeli”: Jos osaat itse piirtää tai olet hyvä tietokoneiden kanssa voit käyttää valmiita morsiusparin kuvia ja toki (halutessasi delegoida tehtävään bestmanin tai kaasot tekemään hääsarjakuvan! )Voit tehdä yhden kuvan ” keksi paras puhekupla ” tai 4 ruudun minisarjakuvan jossa hauskin voittaa!

3. Mikäli juhlapaikan lähistöllä on vettä. Morsiuspari voisi kirjailla terveiset kaarnaveneen kyytiin ja lähettää hääterveiset maailmalle! Ikimuistoista ja erilaista.

4. ⁠Leija kulkue. Ihan morsiusparin vieressä tämä kulkue ei voi olla etäisyyksien takia, mutta kauempana voisi olla vaikkapa muutama leijan lennättäjä ja mikäli sää suosii olisi kaunista jos leijoja koristaisi hääparin nimikirjaimet. Hääpari voisi halutessaan ottaa kuvia niin että leijat näkyvät kauniisti taustalla. Ja tämä lennätys tehtävä on helpompi antaa mahdollisten lapsivieraiden tai lapsenmielisten vieraiden tekijöille.

5. Hääpelejä ja leikkejä on monia kautta aikojen! Miten olisi paperilennokin lennätys kisa! Pisimmälle lentänyt voittaisi. Jokainen vieras saisi myös kirjottaa hääparille terveisensä lennokkien kylkeen! Pienet lennokit on myös hääparin helppo purkaa paperiksi ja säästää muistoksi häistä kauniiniine terveisineen!

Kiitos ideoista Noora J. ! Nooran runokirjan löydät täältä: https://www.adlibris.com/fi/kirja/androgyyni-kyynel-9789528114550

Kuvat: https://pixabay.com/fi/

Jätä kommentti

Juhlien täydeltä rakkautta !

Hei olen Melissa Häämmeblogin kirjoittaja, hääsomettaja sekä intohimoinen juhlien järjestäjä.

Menimme naimisiin vuosi sitten kauppakeskus Ideaparkissa puolisoni kanssa, häät kuvattiin Suomessa näytettävään Unelmahäät sarjaan.

Häitä juhlimme kahdesti, sillä mielestäni niin ihanaa aihetta kuin rakkaus ei voi juhlia liikaa!

Vanhan puutalomme puutarhassa järjestetään kesäiltaisin juhlia ystävien kanssa. Syksyn pimetessä siirrymme ruokahuoneeseen juhlimaan erilaisia kausijuhlia.

Häät ja juhlat ovat suurin intohimoni,toivottavasti voisin antaa sinulle palan innostani!

Häämmeblogi on Häät & Juhlat- blogaaja.

  • Rakkaudella Melissa

Let’s connect

https://www.instagram.com/haammeblogi/